LeidscheRijn.net wordt dagelijks bezocht door honderden mensen die op zoek zijn naar bedrijven, winkels, verenigingen en events in Leidsche Rijn (Vleuten-De Meern & Nieuw Utrecht). Derrik & Martine (zelf wonend en werkend in Leidsche Rijn) hebben in 2008 eerst Vleuterweide.nl en in 2010 LeidscheRijn.net uit eigen behoefte opgezet en beide sites zijn de jaren daarna uitgegroeid tot een van de grootste lokale websites in Leidsche Rijn. Naast de website sturen we iedere maand een nieuwsbrief uit naar bijna 5.000 abonnees en gebruiken we zeer actief onze social media Twitter en Facebook.

Iedereen kan gratis en eenvoudig nieuwe informatie toevoegen maar commerciële berichten kunnen alleen geplaatst worden als je “vriend van Leidsche Rijn” bent. Daarvoor zijn de kosten slechts 249 euro (excl. 21% BTW) per jaar.

ideal-betaling

LeidscheRijn.net wordt dagelijks door honderden mensen bezocht die op zoek zijn naar bedrijven, winkels, verenigingen en events in Leidsche Rijn en omgeving. Het is daarom erg belangrijk om duidelijk vermeld te staan op deze website zodat je ook vindbaar bent. Daarnaast wordt je door die vermelding ook beter vindbaar in Google wanneer mensen bijvoorbeeld lokaal zoeken. Een basisvermelding is kosteloos voor iedereen, wil je meer met LeidscheRijn.net doen zoals commerciële berichten toevoegen of meedoen in onze nieuwsbrief dan betaal je 249 euro per jaar (excl. BTW).
Naast de website www.leidscherijn.net en de social media kanalen versturen wij iedere maand een nieuwsbrief uit naar bijna 5.000 abonnees. Alleen niet commercieel berichten/events en berichten van onze vrienden worden daarin vermeld.
Naast de website en de maandelijkse nieuwsbrief heeft LeidscheRijn.net ook via www.facebook.com/leidscherijn en www.twitter.com/leidscherijn enkele duizenden volgers die ook alle berichten voorbij zien komen.
Commerciële bedrijven kunnen voor slechts 249 euro per jaar “vriend” worden en kunnen daarmee gebruik maken van alle functionaliteiten die de website www.leidscherijn.net te bieden heeft.
Automatisch wordt dit jaarlijks verlengd. Opzegtermijn bedraagt 2 maanden en dienen wij schriftelijk/per e-mail te ontvangen op [email protected]
Vrienden van Leidsche Rijn mogen ook een banneradvertentie laten plaatsen die op iedere pagina prominent bovenaan afwisselend getoond wordt. Deze kun je aanleveren of door ons laten ontwerpen voor slechts €75 eenmalig. De afmetingen zijn 468×60 en 250×250 pixels voor de extra bannerpositie in de rechter zijbalk.

Vriend worden

Vriend van Leidsche Rijn abonnement

Met een premiumupgrade kun je jouw standaard (gratis) bedrijfsvermelding uitbreiden met het volgende:

  • Meedoen met nieuwsbrief/mailing (5.000 abonnees)
  • Prominente plek bovenaan uw rubriek
  • Uw logo zichtbaar op iedere pagina in slideshow
  • Zelf acties/aanbiedingen/nieuws toevoegen
  • Adverteren op de Vleuterweide social media

De voordelen

vltGratisVriend
Aanpassen/beheren bedrijfsvermelding  
niet-commerciele berichten plaatsen  
niet-commerciele events in kalender plaatsen  
Vermelding in maandelijkse nieuwsbrief (5.000 abonnees)  
Bedrijfslogo in de slider op iedere pagina van Vleuterweide.nl  
vermelding zoveel mogelijk bovenaan de bedrijfscategorie  
Commerciele berichten plaatsen en laten verspreiden via social media  
Commerciele events online plaatsen en laten verspreiden via social media  
Eigen banner 468×60 of 250×250 (optioneel: eenmalige ontwerpkosten 75 euro)  
*U ontvangt een factuur via de e-mail€ 0,00€ 249,00 p.j. (Excl. BTW)*
Via LeidscheRijn.net en de maandelijkse nieuwsbrief brengen wij onze Portugese wijnen en wijnproeverijen lokaal onder de aandacht. Dat werkt super!
Robert Biever, Alentejo Wijnen
De Maskerbloem is een (kinder)coach in Leidsche Rijn en krijgt via www.leidscherijn.net regelmatig aanvragen van nieuwe cliënten.
Josja Koelink , De Maskerbloem
Via Vleuterweide.nl en LeidscheRijn.net hebben wij al meerdere malen een social-media-campagne en acties in hun nieuwsbrieven gedaan wat heeft geresulteerd in een uiteindelijk bereik van meer dan 40.000 mensen en uiteindelijk meer ticketverkoop.
Jan-Willem Steunenberg, Festival Strand
Via LeidscheRijn.net verspreid MARKdierenarts regelmatig leuke acties en aanbiedingen. Daarnaast staan de columns van dierenarts Mark Huis in ‘t Veld op onze websites.
Mark Huis in 't Veld, https://www.markdierenarts.nl
Panino di Pino heeft regelmatig leuke acties & aanbiedingen die zij dan ook communiceren via LeidscheRijn.net, de nieuwsbrief en social media kanalen
Michael en Simone Prestifilipo, Panino di Pino
Albert Hein Vleuterweide is één van de bestlopende filialen in de omgeving en LeidscheRijn.net zetten zij om voor al haar communicatie.