ITALIË EVENEMENT, SMAAK & STIJL

ITALIË EVENEMENT, SMAAK & STIJL

Beleef het ‘Italiaanste’ feest van het jaar op 29, 30 en 31 mei 2015

Het Italië Evenement Smaak & Stijl 2015 zal net als de vorige edities plaatsvinden in de parken en tuinen van Kasteel de Haar. Op 29, 30 en 31 mei vindt u hier voor de elfde keer het lekkerste, beste, mooiste en nieuwste uit Italië. Elk jaar komen er ruim 26.000 bezoekers naar dit evenement toe.

Tijdens het evenement kunt u genieten van optredens, modeshows, workshops, lezingen en proeverijen. In de prachtige tuinen van het grootste kasteel van Nederland verzamelen zich meer dan 200 exposanten en artiesten om u te overtuigen van de veelzijdigheid van dit beroemde land. Het Italië Evenement Smaak & Stijl is geen beurs, maar een belevenis, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Voor meer informatie, openingstijden en entreeprijzen kunt u Italië Evenement Smaak & Stijl raadplegen.

Tijdens het Italië Evenement kunt u, na aanschaf van een entreebewijs voor het Italië Evenement, het kasteel bezoeken voor een rondleiding tegen gereduceerd tarief (verkort programma). Entreeprijzen voor een rondleidingen bedragen € 7,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (na aanschaf van een entreebewijs voor het Italië Evenement, Smaak & Stijl). De Museumkaart is niet geldig voor entree van het evenement, maar wel geldig voor een rondleiding tijdens dit evenement.

By |2016-11-01T08:51:32+02:00april 7th, 2015|Actueel, Agenda|0 reacties

Laat een reactie achter