Informatieavond en workshop zonnepanelen!

zonnepanelen-montageUtrecht / Leidsche Rijn – Maak je eigen zonnecel en kom te weten wat zonnepanelen voor uw energierekening betekenen.

One2green organiseert donderdag 30 mei tussen 17:00 en 21:00 uur een informatieborrel over zonnepanelen bij u in de buurt.

We willen u uitnodigen voor een gezellige workshop waar u zelf een zonnecel zal gaan maken. Tevens willen we onder het genot van een drankje met u de mogelijkheden van zonnepanelen bij u thuis bespreken. Wist u bijvoorbeeld dat u de investering van een zonnesysteem vaak al binnen zeven jaar terugverdiend heeft?

One2green is een landelijk opererend energieadviesbureau en zonnepanelen installateur met haar hoofdkantoor in Utrecht. Door ervaring van verschillede zonnepanelen projecten in Leidsche Rhijn, Vleuten en de Meern. Weet One2green dat er veel mogelijkheden zijn in deze wijken, One2green heeft als doel om deze wijken te helpen aan een beter milieu en een duurzamere leefomgeving.

Kom dus langs!
Wij hopen u op donderdag 30 mei van 17:00 tot 21:00uur te mogen ontvangen in Brouwerij Maximus, Pratumplaats 2A, 3454 NA Utrecht (De Meern)

R.s.v.p via [email protected]

Meer info en contact:
T: 085 210 208 2
W: www.one2green.com

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

© 2021 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top