17-09-2012

Een delegatie van de gemeenteraad ontmoet donderdagavond 20 september jongeren in Leidsche Rijn. Jongeren in de wijk Leidsche Rijn staan centraal op het programma. Onlangs hielden de wijkbureau’s Leidsche Rijn en Vleuten de Meern een onderzoek onder jongeren van 12 tot 18 jaar. De uitkomsten worden tijdens de wijkbijeenkomst gepresenteerd. De wijkbijeenkomst start om 18.45 uur in de kantine van het Leidsche Rijn College aan de Maartvlinder 1.

Elke twee weken bezoekt de gemeenteraad één van de tien Utrechtse wijken. Op donderdag 20 september komen de raadsleden naar Leidsche Rijn om van jongeren hun mening en ideeën te horen over de vrijetijdsbesteding.

De gemeenteraad ontmoet u, maar met name jongeren tussen de 12 en 18 jaar, graag op donderdag 20 september om uw mening en ideeën te horen. Heeft u vragen over het programma, neem dan contact op met Wijkbureau Leidsche Rijn, telefoon 030 286 00 00 of e-mail leidscherijn@utrecht.nl. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Programma 18.45 uur: Zaal open, kantine Leidsche Rijn College, Maartvlinder 19.00 uur: Opening wijkbijeenkomst en presentatie onderzoeksresultaten, gevolgd door  discussie jongeren en leden 20.30 uur: Afsluiting bijeenkomst en gelegenheid tot informeel napraten