FYSIEKE KLACHTEN DOOR THUISWERKEN?

Geef uw werknemer een massage kado voor de feestdagen!

De behandelingen van Masseer Meneer & Masseer Mevrouw zijn ontspannende en activerende massages ter preventie van stress, KANS en RSI klachten en is een uitstekende manier om de productiviteit en gezondheid op peil te houden.
Masseer Meneer geeft hierbij extra aandacht aan belangrijke spanningspunten als gevolg van bijvoorbeeld intensief computergebruik aan de keukentafel zonder enige ergonomische steun. Na een massage voelt u zich ontspannen en verfrist met een sterk verminderde kans op arbeidsgerelateerde klachten.

Masseer Meneer & Masseer Mevrouw biedt ook therapeutische massages aan, waardoor tevens klachten, waarmee uw al langer rondloopt, effectief worden aangepakt. Door het thuiswerken zullen de klachten verergeren omdat de werkplek thuis niet ergonomisch is ingericht om voor een lang termijn als werkplek te functioneren. Met deze Specialisatie Massage zoals Deep Tissue of Sportmassage (curatief) vangt u twee vliegen in één klap: preventie én behandeling van gezondheidsklachten.

Investeer in uw werknemers en geef ze een ‘fysieke APK’ kado bij de professionele therapeuten van Masseer Meneer & Masseer Mevrouw. Uw klachten worden behandeld en stress zal plaatsmaken voor ontspanning.

Masseer Meneer (praktijk Utrecht)
Europaweg 50
3451 HG Utrecht (Vleuten)
www.masseermeneer.nl

Scroll naar top