El Army Movement – dansvoorstelling

El Army Movement – dansvoorstelling

Een groep kostschoolmeisjes gaat op zomerkamp. Zij verruilen de beschaafde en geordende wereld voor een omgeving waar de chaotische natuur heerst. De keurige dames in de dop leveren een gevecht met oprukkend gras, onwillige klapstoelen, vochtige slaapzakken en rubberlaarzen. Maar als het noodweer losbarst leveren zij vooral een gevecht met zichzelf. Gelukkig is daar de rots in deze branding; de kampleider!
El Army Movement - dansvoorstelling
El Army Movement is een dansvoorstelling in de open lucht. Strakke choreografieën, swingende moves en fysiek theater op een grasmat rond een caravan zorgen voor een zomers spectakel voor een jong publiek!El Army Movement is een fysieke belevenis waarin het lichaam in al zijn macht en onmacht zowel wapen is en doelwit!
5 juli is de KLUB19 avond op De Vrijstaat. Je kunt ook komen koken, het resultaat zien van de videomapping workshops en komen dansen tot in de late uurtjes.
Kijk op www.devrijstaat.nl voor het hele programma! Kaartjes kosten maar 5 euroJaarlijks wordt de El Army Award uitgereikt aan de meestbelovende jongere die heeft deelgenomen aan ons El Army traject. Deze Award bestaat uit een trofee en een workshop of masterclass in de discipline waarin zij hun talenten hebt getoond.
By |2016-11-01T08:51:42+02:00juni 25th, 2012|Actueel, Agenda|0 reacties

Laat een reactie achter