De Happy Roedel hondenuitlaatservice

De Happy Roedel hondenuitlaatservice


Elke hond in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern verdient het om elke dag een uur te wandelen, rennen of samenspelen met andere honden. Komt je dat niet uit door werk, een uitje of andere drukke bezigheden, dan is Happy Roedel Hondenuitlaatservice een geweldige uitkomst! 

Linda ten Wolde heeft als grootste hobby het omgaan met honden. Ze heeft veel ervaring met haar eigen honden en heeft de nodige hondentrainingen, zoals gedrag en gehoorzaamheid, gevolgd. Sinds 2009 heeft zij van haar hobby haar werk gemaakt en is zij Zelfstandig Professional geworden en is Hondenuitlaatservice ‘De Happy Roedel’gestart.

Geen zorgen of schuldgevoel meer naar jouw viervoeter toe als je werkt, te druk bent of uit wilt gaan. Maandag tot en met vrijdag gaat ‘De Happy Roedel’ op pad met een groep van 4 tot 5 honden. De honden worden met liefde en aandacht verzorgd. Elke hond krijgt uitgebreid de tijd om achter een balletje aan te rennen en met andere honden te spelen in de wandelgebieden van De Meern en Vleuten.

De kernwoorden van ‘De Happy Roedel’ zijn Kwaliteit, Speels, altijd Vrolijk, Liefdevol, Servicegericht en Professioneel. Op de website kun je dagelijks foto’s zien van jouw hond, die aan het spelen is met andere honden of achter een stok aan rent. Er is dus niet alleen aandacht voor de hond, maar ook voor het baasje! Dat vinden wij dus topservice!

‘De Happy Roedel’ heeft het werkgebied in de volgende deelgebieden en wijken in Leidsche Rijn:
Alle deelgebieden in Vleuterweide (De Boomgaarden, De Rietvelden, Centrum&De Hoven, De Tuinlanden, De Erven, De Hagen) in Leidsche Rijn (Het Zand), Vleuten-dorp, Harmelen en in De Meern (Veldhuizen). Je kunt jouw hond (Puppy, Adult of Senior) inschrijven na een intakegesprek voor een of meerdere dagen voor een ochtend- of middagwandeling van maandag tot en met vrijdag. Ga naar de website voor meer informatie.

By |2016-11-01T08:51:41+02:00augustus 28th, 2012|Geen categorie|0 reacties

Laat een reactie achter