Zaterdag 8 september heeft DESTO afdeling Tennis haar clubkampioenen 2012 gehuldigd op het nieuwe terras.

Tijdens deze interne competitie, waarbij de uitslagen meetellen voor de individuele KNLTB-ranking, streden ruim 70 tennissers in single-, dubbel- en mixpartijen om de titel DESTO-clubkampioen. Zaterdagmiddag werden de finales gespeeld, waarna de clubkampioenen letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet op het nieuw aangelegde terras. Voorafgaand aan de huldiging was namelijk het nieuwe terras geopend. De terrascommissie en de penningmeester van het hoofdbestuur van DESTO verklaarden het terras voor geopend, na het knippen van het DESTO-lint.

Toeschouwers dichterbij
De terrascommissie heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan de totstandkoming van de uitbreiding van het terras. Doordat toeschouwers dichterbij zitten op de grote, brede zitgedeelten en op het opnieuw bestrate terras, ontstaat meer verbinding tussen het paviljoen, de tennisbanen en de voetbalvelden, Via de nieuwe, extra trap zijn sporters en toeschouwers sneller bij de tennisbanen en sportvelden.

Voor jong en oud
Jong en oud vermaakten zich met het mooie weer, het nieuwe gezellige terras en het springkussen. De clubkampioenschappen zijn een jaarlijks terugkerend evenement bij DESTO. Het hele jaar door organiseert DESTO activiteiten voor alle leeftijden. DESTO afdeling Tennis, maar ook de andere afdelingen, heeft nog plek voor nieuwe junior- en seniorleden. Meer informatie op www.desto-utrecht.nl

Sportvereniging DESTO bestaat uit afdelingen Tennis, Voetbal, Jeu de Boules en Toneel. Het sportpark is gevestigd in Terwijde, Componistenlaan 1 in Utrecht.