Op 28 april organiseren a.s.r. vastgoed ontwikkeling, Vesteda en de gemeente Utrecht een bewonersavond in de wijk. Tijdens deze avond worden de plannen voor Leidsche Rijn Centrum gepresenteerd. Wethouder Kees Geldof en directeur a.s.r. vastgoed ontwikkeling Jeroen Messemaeckers komen de nieuwe plannen persoonlijk toelichten. Je kunt dan al je vragen stellen en meepraten.

Levendig centrum
De consument van nu koopt steeds meer online, waardoor er minder fysieke (offline) winkelruimte nodig is. Met de nieuwe plannen voor een compacter winkelgebied, sluit Leidsche Rijn Centrum beter aan bij deze trend en wordt daarmee aantrekkelijker voor de vestiging van detailhandel. Het nieuwe winkelgebied Leidsche Rijn Centrum wordt flexibel en toekomstgericht. Het wordt een levendig centrum met een complete mix van functies van onder meer horeca, winkels en maatschappelijke voorzieningen. Hier kunnen bewoners elkaar straks ontmoeten en uitgaan.

Uitnodiging
Bewoners zijn op 28 april van harte uitgenodigd voor de bewonersavond en krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen en mee te praten onder het genot van een kop koffie of thee, een glas fris, bier of wijn.

Programma
19:00 Inloop
19:30 Start
19:45 Opening wethouder Kees Geldof
19:55 Presentatie Platform Leidsche Rijn Centrum
20:00 Presentatie gemeente Utrecht over LRC
20:15 Invulling LRC door Jeroen Messemaeckers
20:25 Mogelijkheid tot stellen van vragen
20:45 Plenaire terugkoppeling gespreksleider en wethouder Geldof
20:55 Start infomarkt
21.30 Einde

Datum, tijden en locaties
28 april 2015, 19u – 21.30u, Forum Waterwin: Musicallaan 100, Utrecht

Aanmelden
Aanmelden voor een van de bewonersavonden kan hier:https://www.leidscherijncentrum.nl/contact/aanmelden/