Vlotte fotografe Beelddig

Ibeelddigk ben Selma van Beelddig fotografie, een vernieuwende vlotte allround fotografe, die op meerdere facetten gespecialiseerd is. De thema’s waarop ik me richt zijn: Love, Life, Art, Fashion en Business:

Love: Jullie huwelijk stijlvol en op een vlotte moderne manier gefotografeerd. Bruidsfotoreportage
Life: Alle opa’s, oma’s, vaders, moeders, kinderen en net geboren baby’s op een leuke maar ook op een schattige manier gefotografeerd; Portretfotografie
Art: Mooie foto’s voor je website wat net even anders is dan de werkelijkheid? Folders, kaarten uitnodigingen worden allemaal op een professionele manier ontworpen en gefotografeerd.
Fashion:De echte kleuren laten terugkomen in de foto bij het verkopen van je kleding. Modefotografie
Business: Professioneel en op een zakelijke manier jezelf of een product op de foto zetten?
Gevoel,emotie en schoonheid vastleggen is mijn grote passie. Schoonheid in al zijn facetten, van de pure liefde van jullie, tot kleine details als een kindje dat net in slaap valt.

Mijn enthousiasme en energie komen goed van pas om niet alleen jullie, maar ook jullie familie en vrienden of collega’s ongedwongen en authentiek op de foto te krijgen. Altijd met oog voor esthetiek; originele compositie, schitterend licht en een flatteuze pose.

Mijn doel is jullie een fotoreportage te geven die jullie ontroerd en inspireert, en jullie vrienden en familie verrast en raakt.

Wat kunnen jullie verder van mij verwachten? frisse kleuren, heldere scherpe foto’s, een haast journalistieke reportage van jullie wensen. Ongedwongen, karaktervolle geposeerde foto’s, waar ik de nadruk leg op ongedwongheid. Dus geen stoffige, stijve “verplichte” plaatjes schieten waar jullie je niet prettig bij voelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vlotte fotografe Beelddig” te beoordelen
Scroll naar top