tomkinwear.com

Tomkin is nieuw, hip, traditioneel en handgemaakt, natuurlijk en eerlijk. Een exclusief, comfortabel en authentiek kledingmerk, bedacht door het echtpaar Simpson dat hiermee iets unieks op de markt wil zetten.

Tomkin is gebaseerd op een lange Engelse familietraditie van handgemaakte producten, vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen. De exclusieve accessoires en kledinglijn voor kids brengen een combinatie van warmte, comfort en authentieke kwaliteit. Heerlijk om in weg te kruipen: snuggle up in your snug wear.

De kleding zit niet alleen lekker en warm voor kinderen in alle leeftijden, maar het ziet er ook nog eens stoer, hip, leuk en mooi uit. Alle mutsen, sjaals en slofjes worden gemaakt van 100% schapenvacht, waarvan enkele slofjes een combinatie zijn van runderleer (suรจde) met schapenvacht voering.

Op dit moment bestaat de collectie nog uit accessoires (mutsen en sjaals) en sloffen. Vanaf herfst / winter 2012 / 2013 zullen er ook stoere jassen en hesjes toegevoegd worden aan de lijn.

De producten zijn alleen online verkrijgbaar via de webshop op www.tomkinwear.com.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “tomkinwear.com” te beoordelen
Scroll naar top