Sportcity Leidsche Rijn

Fitnessen in Leidsche Rijn wordt pas echt leuk bij SportCity. In onze sportclub in Leidsche Rijn kunt u terecht voor onbeperkt fitnessen met een fit en fun opzet en voor mini work-outs die u in groepsverband uitvoert. Bij ons gaat het erom dat u heerlijk beweegt en  ook uw eventuele doelen bereikt.

ONZE MOGELIJKHEDEN
Dat u voor fitness in SportCity Leidsche Rijn terecht kunt is wel duidelijk. Daarnaast bieden wij vele andere vormen van sport aan én zorgen wij ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen. Zo kunt u na het fitnessen in onze Leidsche Rijn-vestiging genieten van een saunabezoek of een lekker drankje aan de bar. En wilt u wel sporten, maar heeft u geen oppas voor uw kinderen? Geen probleem. Ook kinderopvang is inbegrepen bij een lidmaatschap van sportschool SportCity Leidsche Rijn.

In onze vestiging in Leidsche Rijn zijn een schoonheids- en pedicuresalon gevestigd, evenals een fysio- en manueel therapeut, goed voor net dat beetje extra aandacht na bijvoorbeeld het fitnessen in Leidsche Rijn.

ERVAAR HET ZELF
Om erachter te komen of fitnessen in SportCity Leidsche Rijn wat voor u is, kunt u gebruikmaken van een gratis dagpas. Zo ervaart u zelf hoe gezellig sporten kan zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sportcity Leidsche Rijn” te beoordelen
Scroll naar top