Sportcity Leidsche Rijn

Algemene Informatie

Fitnessen in Leidsche Rijn wordt pas echt leuk bij SportCity. In onze sportclub in Leidsche Rijn kunt u terecht voor onbeperkt fitnessen met een fit en fun opzet en voor mini work-outs die u in groepsverband uitvoert. Bij ons gaat het erom dat u heerlijk beweegt en  ook uw eventuele doelen bereikt.

ONZE MOGELIJKHEDEN
Dat u voor fitness in SportCity Leidsche Rijn terecht kunt is wel duidelijk. Daarnaast bieden wij vele andere vormen van sport aan én zorgen wij ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen. Zo kunt u na het fitnessen in onze Leidsche Rijn-vestiging genieten van een saunabezoek of een lekker drankje aan de bar. En wilt u wel sporten, maar heeft u geen oppas voor uw kinderen? Geen probleem. Ook kinderopvang is inbegrepen bij een lidmaatschap van sportschool SportCity Leidsche Rijn.

In onze vestiging in Leidsche Rijn zijn een schoonheids- en pedicuresalon gevestigd, evenals een fysio- en manueel therapeut, goed voor net dat beetje extra aandacht na bijvoorbeeld het fitnessen in Leidsche Rijn.

ERVAAR HET ZELF
Om erachter te komen of fitnessen in SportCity Leidsche Rijn wat voor u is, kunt u gebruikmaken van een gratis dagpas. Zo ervaart u zelf hoe gezellig sporten kan zijn.

Berichten door dit bedrijf

Neem gratis een vriend(in) mee naar Sportcity in juni

Juni is de familie en vriendenmaand bij SportCity! Deze maand profiteren u en uw familie/vrienden van veel ledenvoordeel. Zo kunt u de hele maand gratis een introducé meenemen en profiteert u ook nog eens van onze unieke horeca-actie: koffie, thee en sportdrank 2 voor €2,-! Geniet samen van alle faciliteiten van SportCity. Kom lekker samen […]

De ouder-kind lessen en Kids Bootcamp nu bij Sportcity

De ouder-kind lessen op zondagochtend: ouder en kind aan de slag waarin actieve samenwerking centraal staat! En op woensdag om 14.30u geven we Kids Bootcamp! Daarnaast mogen de kids vrij trainen onder begeleiding van een ouder/voogd op woensdagmiddag en zondagmiddag van 14u tot 17u. Het betreft kids tussen van 8 t/m 12jr.

Voordelig sporten in de zomer met 50% korting bij Sportcity!

Ontvang maar liefst 50% korting op je abonnement, gratis inschrijven en een gratis sportpakket tot september 2015 bij Sportcity! Deze actie is geldig tot en met 20 mei 2015!

Ik neem je mee!

Neem iemand mee tijdens de Nationale Sportweek van 12 tot 18 april. SportCity doet mee aan de Nationale Sportweek 2015, het initiatief van het NOC-NSF om iedereen in Nederland kennis te laten maken met sport. Met de actie “Ik neem je mee” vraagt het NOC aandacht aan iedereen die mensen in zijn of haar omgeving […]

Openingstijden SportCity tijdens de feestdagen

Doet u al mee?

SportCity helpt u graag op weg naar een gezonde(re) leefstijl! Juist op het moment dat u een extra zetje in de rug nodig heeft! Hou deze maand het sporten vol en u ligt nog meer op schema om uw persoonlijke doelen te behalen. Stempel mee voor een leuke prijs Speciaal voor degenen die wel een […]

Gratis sporten bij Sportcity Leidsche Rijn tijdens het Valentijnsweekend

Kom gezellig sporten! Alleen in het Valentijnsweekend van 14 t/m 15 februari kunt u gratis komen sporten bij alle vestigingen van SportCity. Daarbij krijgt u een gratis kopje koffie of thee met een lekkere traktatie. Meld je hier aan.

je dient ingelogd te zijn om dit formulier te kunnen gebruiken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sportcity Leidsche Rijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *