Schildersbedrijf Gebr. van Vugt

Naast diverse schilderwerkzaamheden bent u bij schildersbedrijf Gebroeders van Vugt ook aan het juiste adres voor wandafwerking waaronder spachtelputz. Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Laat uw wanden niet afwerken met zomaar wat pleisterwerk, maar kies voor kwalitatief hoogwaardige spachtelputz verzorgd voor schildersbedrijf van Vugt. Wilt u meer informatie over spachtelputz? Of wilt u een afspraak met één van onze vakkundige schilders? Neem dan direct contact met ons op.

Waarom spachtelputz bij schildersbedrijf van Vugt? Spachtelputz is een binnen en buitenkwaliteit sierpleister op kunstof basis met een grote kleurvastheid en een groot waterdamp doorlatend vermogen. Het is tevens boen en stootvast en verkrijgbaar in meer dan duizend kleuren. Spachtelputz is overschilderbaar met elke latex en wordt met de spaan opgebracht. Spachtelputz heeft een fraaie korrelstruktuur die bij elk interieur past. Spachtelputz is in iedere gewenste kleur leverbaar,de korrels worden door en door gekleurd zodat je deze nog gemakkelijk kunt schoonmaken, zonder dat de kleur verdwijnt. Als de spachtelputz naar verloop van vele jaren vuil is geworden,of u wilt gewoon eens een ander kleurtje dan kan het prima gesaust worden.

Wilt u uw muren met spachtelputz laten bewerken en woont u in de omgeving van Utrecht, De Meern, Vleuten, IJsselstein of Nieuwegein? Dan is schildersbedrijf van Vugt uw aangewezen partner.

Locatie

Contact

Contact opnemen met dit bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Beoordeling Schildersbedrijf Gebr. van Vugt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3453 KB
De Meern

Nieuwsbrief Leidsche-Rijn.nl

Meld je gratis aan en blijf op de hoogte in Leidsche Rijn!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2021 Leidsche-Rijn.nl | Privacy | Website van

Scroll naar top