Redondo Música

Redondo Música

Redondo’s inspirerende programma’s zetten alle zintuigen op scherp door het proces van muzikale samenwerking. Deelnemers spelen op een percussie-instrument en komen samen in een samba orkest. Met de grote bastrommel als het kloppend hart van de muziek, stapelen alle percussie-instrumenten samen het ritme op tot een swingend geheel.

Algemene Informatie

Op zoek naar een origineel programma voor een evenement of feest? Een energizers of workshop met alle gasten in de hoofdrol, maakt het programma gegarandeerd tot een groot succes. Deelnemers leren in korte tijd een compositie spelen, waarna iedereen wordt opgezweept tot ongekende prestaties. Een kort maar krachtig spektakel dat regelmatig wordt ingezet als kick-off of als afsluiter!

Met de Workshop Experienz combineren we twee of meerdere workshops tot een arrangement op maat. U kunt hierbij kiezen uit losse programma’s. Bij grotere groepen wordt het gezelschap opgesplitst in subgroepen die in rondes kunnen rouleren. De gezamenlijke afsluiting wordt meestal het meest spectaculaire hoogtepunt van de dag! Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag mee.

 

Contact opnemen met dit bedrijf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Redondo Música” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *