Rare Jongens

Rare Jongens

Categorieën: , .

Algemene Informatie

Na 2000 jaar zijn de Rare Jongens weer neergestreken aan de noordelijke grens van het Romeinse Rijk.  In het Máximapark en tegenover het Castellum Hoge Woerd; de perfecte plek voor een eet- en drinklokaal dat de culinaire en wijntraditie van deze bijzondere plek in ere herstelt.

Want de Romeinen waren misschien Rare Jongens, maar van eten en drinken hadden ze verstand. In hun zoektocht naar de beste gerechten en dranken veroverden ze de halve wereld. Ze vonden culinaire inspiratie in elke streek die ze bezochten, en voegden de beste maaltijden, bieren en heerlijke wijnen aan hun menukaart toe. Rare Jongens anno 2014 zet deze traditie graag voort.

Eet- en drinklokaal Rare Jongens bedient je wederom van een feestmaal uit alle windstreken, maar nu wel aangevuld met het beste van Bataafse bodem. Heerlijke belegd brood, clubsandwiches, soepen, salades, uitsmijters, buikspek, zalm met mierikswortelcreme, hamburger, sateh, pasta’s en andersoortige warme en koude gerechten. Bier van de nabij gelegen Brouwerij Maximus en wijnen uit heel Europa.

Voor een lunch of avondeten kies je uit een van de gerechten van onze eenvoudige doch bevredigende menukaart.

Loopt het water je al in de mond? Dan ben je van harte welkom! Geniet van het uitzicht en laat je vanaf 12 uur verwennen bij Rare Jongens.

Uw gastheren René Spoolder en Rob Rijkse
Uw gastvrouw Ursula Verstegen

je dient ingelogd te zijn om dit formulier te kunnen gebruiken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rare Jongens” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *