Podium Hoge Woerd

Podium Hoge Woerd

Podium Hoge Woerd is fonkelnieuwe theater in Utrecht/Leidsche Rijn

Algemene Informatie

Podium Hoge Woerd is het nieuwe, vlakke vloer theater met 229 stoelen in Castellum Hoge Woerd, dat momenteel in aanbouw is en opent in september 2015. In augustus zal al een aantal proefvoorstellingen worden gepresenteerd. Houd deze website in de gaten voor aankondigingen.
Podium Hoge Woerd zal jaarlijks ca. 100 voorstellingen presenteren voor bezoekers voornamelijk afkomstig uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. De voorstellingen bestaan uit cabaret en kleinkunst, familie- en jeugdvoorstellingen, (muziek)theater, dans, film en een buitenprogramma. De kaartverkoop voor het seizoen 2015- 2016 verloopt via deze website.
Podium Hoge Woerd is een initiatief van Theater Kikker in Utrecht en ontvangt subsidie van de gemeente Utrecht.

Castellum Hoge Woerd: 4 hoofdfuncties
In september 2015 opent Castellum Hoge Woerd zijn vier poorten.

Op initiatief van de Gemeente Utrecht is in september 2015 Castellum Hoge Woerd gerealiseerd: een hedendaagse interpretatie van een Romeins fort exact op de plaats waar in de bodem restanten verscholen liggen van Romeinse forten van kort na de start van onze jaartelling.
In en rond de moderne interpretatie van het fort bevinden zich een theater, een moderne stadsboerderij, een museum waar bijzondere archeologische vondsten op een interactieve manier gepresenteerd worden en een het café-restaurant. Castellum Hoge Woerd is vanaf 30 augustus 2015 geopend.

Contact opnemen met dit bedrijf

1 beoordeling voor Podium Hoge Woerd

  1. Waardering 4 uit 5

    J.Groenheijden- van Dijk

    Onlangs in Theater Hoge Woerd geweest. Wij hebben onze ogen uitgekeken : wát een prachtig theater !. De historische voorwerpen en de opgegraven boot uit de Romeinse tijd, die ter bezichtiging o.a. in verschillende vitrines staan geven er een extra cachet aan. Fijn, dat er in onze omgeving zo’n mooi theater is gekomen.
    Wij komen beslist terug !.

    Een klein ( praktisch ) minpuntje : de spiegels in de toiletten hangen behoorlijk hoog, zelfs voor de niet zo kleine persoon.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *