Notarispraktijk Hagen

Algemene Informatie

Notarispraktijk Hagen is een voor iedereen toegankelijke notarieel dienstverlener. Voor hen die een eerste keer met een notaris in aanraking komen als ook voor hen die met plezier opnieuw van onze diensten gebruik willen maken, bieden wij deskundigheid op het gebied van het personen- en familierecht, de ondernemingspraktijk en de registergoed praktijk. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en de notarieel juristen als ook de overige medewerkers beschikken over een gedegen vakkennis. Wij streven naar een vlotte en prettige afwikkeling van zaken, bieden daarvoor de ruimte en staan onze cliënten bij gedurende de periode die de behandeling van een dossier vergt, maar ook daarbuiten. Daar waar mogelijk zullen we in het kader van aan het dossier gerelateerde zaken ondersteuning willen verlenen.

De praktijk richt zich op de particuliere klanten, maar ook op het midden- en kleinbedrijf. In een open en klantvriendelijke sfeer treden wij onze cliënten tegemoet en kunnen we ook met recht stellen: Notarispraktijk Hagen helpt u die ene stap verder.

Ons kantoor is gevestigd in het hart van het dorp Vleuten (gemeente Utrecht) in een gemoderniseerd pand. Wij ontvangen u daar met plezier en u hoeft niet te bellen om binnen te komen. Het pand kent letterlijk en figuurlijk geen drempels. Er is voldoende (onbetaalde) parkeergelegenheid in de straat.

Notaris en medewerkers gaan respectvol om met cliënten, hun belangen en hun privacy. Het notariële ambtsgeheim is niet voor niets een waardevolle basis van de notariële dienstverlening. Wij gaan ervan uit dat onze werkwijze op gelijke wijze wordt beantwoord.

Via de keuze “contact” in het hoofdmenu komt u bij een contact formulier. Daar kunt u uw vragen stellen, u kunt vragen om gebeld te worden voor telefonisch overleg en u kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Dat hoort ook bij een kantoor dat zich wil profileren als modern en klantgericht, open en bereikbaar, als het kantoor dat zich letterlijk en figuurlijk bevindt: midden in Leidsche Rijn!

je dient ingelogd te zijn om dit formulier te kunnen gebruiken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Notarispraktijk Hagen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *