Media Sales Solutions

Media Sales Solutions

Algemene Informatie

Door mijn jarenlange b-to-b ervaring en uitgebreide kennis van veel verschillende branches ben ik in staat meer voor u te betekenen dan alleen sales outsourcing. Het maken van een goed en gedegen account- of brancheplan behoort ook tot mijn mogelijkheden. Maar ook als u behoefte heeft aan het maken of kritisch bekijken van uw mediaplannen, communicatieplannen en/of accountplannen dan is dat mogelijk.

Het helder overbrengen van uw boodschap aan derden klinkt soms makkelijker dan het is. Ik kan u daarmee helpen. Samen analyseren we uw website, kijken kritisch naar uw nieuwsbrieven en uw e-mailmarketing. We zorgen er samen voor dat de boodschap helder en krachtig overkomt. Op die manier wordt uw communicatie ook daadwerkelijk effectief.

Via social media is het mogelijk om snel, goedkoop en effectief met een grote groep consumenten in contact te komen. Het vergt voor u als bedrijf echter wel enige doordachte manieren om hier gebruik van te maken. Het draait allemaal om de rol van de bezoeker van uw site of social media. En deze bezoeker wordt steeds selectiever in het opvragen van zakelijke commerciële informatie. Dat betekent voor u dan ook een constante beheer van de verschillende platformen en een constante kritische aansturing op uw social media marketing. Ook hier kan Media Sales Solution u bij helpen.

je dient ingelogd te zijn om dit formulier te kunnen gebruiken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Media Sales Solutions” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *