Massagestudio Nelani

Massagestudio Nelani is een praktijk waar je terecht kunt voor een goede, stevige ontspanningsmassage, pijnbestrijding voor lichamelijke klachten en Traditionele Chinese Geneeskunde. Een belangrijk onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde is de Tuina massage.

Een Tuina behandeling is een manuele lichaamsmassage gericht op het stimuleren en reguleren van het meridianenstelsel en de acupunctuurpunten,  waardoor blokkades en stagnaties kunnen worden opgeheven. Meridianen zijn kanalen waardoor energie (qi) stroomt.  Wanneer energie stagneert in het lichaam, dienen fysieke of mentale klachten zich aan.

Wanneer je fysieke of mentale pijn klachten ervaart, dan is een Tuina pijnbestrijding behandeling een zeer effectieve manier van behandelen. Pijn heeft een alarmfunctie. Je lichaam geeft een waarschuwing dat het pijngebied aandacht nodig heeft. Vaak komt de pijn niet uit en onderdrukken we die om bijvoorbeeld pijnstillers te slikken. Langdurige of acute pijn kan leiden tot stress en kan het dagelijks leven flink beïnvloeden. Mijn doel is om mensen bewust te maken van de signalen die het lichaam geeft.

Naast de Tuina ontspanningsmassage en Tuina pijnbestrijding is Massagestudio Nelani ook een fijne plek voor onder andere een zwangerschapsmassage!

Tijdens de zwangerschapsmassage lig je op een bodycushion voorzien van een borst en buik uitsparing. Op het zwangerschap bodycushion kun je heerlijk op je buik liggen, zelfs als je al een flinke buik hebt! Je onderrug en het bekken worden op deze manier ondersteund en  ontlast, waardoor de spanning rondom dit gebied afneemt. De behandeling zorgt ervoor dat je even wegdroomt en het gevoel ervaart dat je “gedragen” wordt. De massage heeft een positief effect op nachtrust, stress, rug en bekken klachten. De behandeling kan tot het einde van de zwangerschap gegeven worden.

Meer info? Dan nodig ik je uit om de site te bezoeken: www.massagestudio-nelani.nl

Ik hoop je binnenkort te verwelkomen in de studio!

 

 

1 beoordeling voor Massagestudio Nelani

  1. Martine

    Een echte aanrader, de Tuina massage! Een fantastische en zeer ontspannen massage, Leonie zorgt ervoor dat je heel relaxed wordt. Doordat we eerst een prettig intakegesprek hadden kon ze goed bepalen waar ze moest masseren om de klachten te behandelen.

Een beoordeling toevoegen
Scroll naar top