Leidsche Rijn Festival

Op 12 september organiseert Cultuur19, de kunst- en cultuurorganisator van Leidsche Rijn, de elfde editie van het Leidsche Rijn Festival.

Het Leidsche Rijn Festival, ooit begonnen als straatfeest van de eerste bewoners van het nieuwe stadsdeel, is uitgegroeid tot een festival vol kinderactiviteiten, muziek en theater dat jaarlijks ruim 2000 bezoekers trekt.

Tussen 13.00 en 19.00 uur is het terrein rondom de Paper Dome de plek om te genieten van muzikale optredens op een van de podia, je te laten verrassen door bijzondere theateracts of actief deel te nemen aan een culturele workshop. Met onder andere optredens van Peter Tiddens, Jelle Amersfoort en Cowboy Billie Boem. Ook dit jaar organiseert DOENJA gezellig en creatief kinderprogramma en presenteren diverse lokale organisaties en bedrijven zich op het informatieterras.

Wie actieve mede-inwoners van Leidsche Rijn wil leren kennen, eens wil proeven aan het werk achter de schermen of gewoon op zoek is naar een gezellige dag, kan vrijwilliger worden op het festival. Stuur zo snel mogelijk een mailtje met je naam en eventueel een functievoorkeur naar “Ineke”: [email protected]

Locatie: Paper Dome

Entree: gratis

Leeftijd: alle

Meer informatie over het programma en route:www.leidscherijnfestival.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leidsche Rijn Festival” te beoordelen
Scroll naar top