Informatiecentrum Leidsche Rijn

Informatiecentrum Leidsche Rijn

Category
In het Informatiecentrum Leidsche Rijn vindt u uitgebreide informatie over Leidsche Rijn. Informatie kunt u onder andere opdoen aan de hand van wisselende exposities, een maquette, diverse brochures en Stedenbouwkundige Plannen. Regelmatig worden er inspraak-, informatie- en inloopavonden georganiseerd.
Nieuwe bewoner? Gratis welkomstpakket!
Van harte welkom in Leidsche Rijn! In het Informatiecentrum ligt een informatiepakket voor klaar. Het informatiepakket maakt u snel wegwijs in uw nieuwe wijk! U treft o.a. een overzicht van alle voorzieningen, fiets- en wandelroutes, de afvalwijzer, een plattegrond en een computerspel voor de kinderen.
Vergaderzaal huren?
Het Informatiecentrum Leidsche Rijn heeft tevens een functie als congres- en ontmoetingscentrum. Wilt u een vergaderzaal huren, neem dan contact op met het informatiecentrum.
Bestemmingsplaninformatie
Voor bestemmingsplaninformatie kunt u terecht bij de Balie Bouwen Wonen en Ondernemen aan het Rachmaninoffplantsoen 61 in Utrecht. Telefoon ย 030 – 286 48 02.
Inspraakdocumenten
In het Informatiecentrum en Wijkbureau Leidsche Rijn kunnen documenten ter inzage liggen, waarvoor een inspraakperiode geldt. Deze documenten zijn tijdens de openingstijden van het informatiecentrum in te zien.

Bron: www.utrecht.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Informatiecentrum Leidsche Rijn” te beoordelen
Scroll naar top