Goed Plan Tuinontwerp

Algemene Informatie

Creatief, uniek, groen, praktisch en sfeervol; daarin herkent u een Goed Plan Tuinontwerp.
Goed Plan ontwerpt op maat omdat elke tuin, elke gezinssituatie en elk wensenlijstje anders is.
Goed Plan Tuinontwerp speelt in op uw persoonlijke wensen, denkt mee en vertaalt deze naar een passend ontwerp van schets tot definitief plan met technische uitwerkingen, beplantingen en alles daar tussen. Soms zijn het kleine aanpassingen in een bestaande tuin, enkel een schetsontwerp om u op weg te helpen, of het opstellen van een beplantingsplan. Een compleet ontwerp of elke fase afzonderlijk is bespreekbaar.
3D visualisaties die aan u gepresenteerd worden, maken het mogelijk om een helder beeld te vormen van de toekomstige tuin. Hierdoor komt de tuin al op papier tot leven!
Goed Plan is in elke tuin op zoek naar beleving en een kloppend lijnenspel met de juiste verhoudingen tussen groen en grijs. Deze elementen zijn onmisbaar in een goed ontwerp, die de basis vormen voor jarenlang tuinplezier.
Het begint immers bij een GOED PLAN
En ik help u graag! Belt u voor een vrijblijvend gesprek 06-48427794
Judith

 

goedplan_slider

Berichten door dit bedrijf

3D SketchUp training

In 2016 start Goed Plan Tuinontwerp met het geven van individuele SketchUp trainingen aan architecten, makelaars, ontwerpers, stylisten en andere (toekomstige) gebruikers van het programma. Wilt u leren tekenen in 3D of tekent u al met het programma, maar loopt u ergens vast of wilt u uw vaardigheden verder uitbreiden? Zou u graag presentaties maken met […]

je dient ingelogd te zijn om dit formulier te kunnen gebruiken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Goed Plan Tuinontwerp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *