Dance Sensation

Dance Sensation

Het beroep van dansleraar is vrij. Dat betekent dat iedereen zich dansleraar of lerares mag noemen. Het gevolg daarvan is dat er veel ‘amateurs’ zich op deze markt hebben gestort. Met name in de Salsawereld is de kwaiteit soms ver te zoeken.

Dansen wordt dan gedegradeerd tot een kunstje om pasjes te leren. Wij betreuren dat in hoge mate, omdat het niet bijdraagt aan de kwaliteit die onze mooie danssport verdient. Maar kwalijker is dat vereiste vaardigheden, zoals bijvoorbeeld bewegingsleer, choreografisch talent, technich inzicht, onderwijskunde en muzikaliteit voor vele zich noemende docenten volkomen vreemde begrippen zijn. Foutief aanleren en zelfs blessures kunnen daarvan het gevolg zijn.

Wij hebben onder ‘visie’ gesteld dat dansen vooral plezier betekent. Daar doen wij niets aan af door te stellen dat dit één kant van het les geven voor ons betekent. Kwaliteit is voor ons die andere kant. U kunt erop vertrouwen dat u bij Dance Sensation les krijgt van zeer vakbekame docenten. Zo beschikt een aantal onzer docenten over het FDO-diploma, komen van de dansacademie zoals bijvoorbeeld onze Zumba en Streetdance instructrice of hebben zij jarenlange ervaring als actieve (wedstrijd-) danser onder actieve coaching van een professional. Dance Sensation staat voor kwaliteit. En wij weten zeker dat u zich daar prettig bij voelt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dance Sensation” te beoordelen
Scroll naar top