Clubkampioenschappen LTC Vleuten-De Meern voor Hopeful Children Center

Clubkampioenschappen LTC Vleuten-De Meern voor Hopeful Children Center

Vanaf donderdag 30 augustus zijn de banen van LTC-Vleuten de Meern weer tien dagen lang het toneel van de jaarlijkse onderlinge strijd om het clubkampioenschap. Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door de plaatselijke ondernemers Leidsche Rijn Adviesgroep en Desque Interieurconcepten. Het altijd gezellige toernooi biedt voor alle leden wat wils, of je nu net begint met tennissen of een doorgewinterde crack bent.
Tijdens het toernooi zal de vereniging dit jaar geld inzamelen voor Stichting Hopeful Children Center (www.hopefulchildrencenter.org).

Deze stichting wordt gerund door LTC-lid Carola Kรคller uit De Meern. Hopeful Children Center is een kleinschalige organisatie met directe structurele hulp en donaties die voor 100% naar projecten gaan in Cambodja. Door het bieden van goede scholing en onderยญdak streeft de stichting ernaar kansarme kinderen uit Cambodja een beter toekomstperspectief en uitzicht op een goede baan te bieden. Waardoor deze kinderen en hun familie de vicieuze cirkel van armoede doorbreken. Tijdens het toernooi hoopt de tennisvereniging genoeg geld in te zamelen om een waterpomp te kunnen bekostigen voor een van de projecten van Hopeful Children Center.
U bent van harte welkom om op het park aan de Europaweg van spannende partijen te komen genieten. De finales worden gespeeld op zondag 9 september.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clubkampioenschappen LTC Vleuten-De Meern voor Hopeful Children Center” te beoordelen
Scroll naar top