Algemene Informatie

cakeyourday_slider

Bijzondere taarten voor bijzondere dagen.

Taarten en kleine cakes zoals cupcakes maken een feest compleet. Bij de workshops die wij verzorgen leert u om voor elke gelegenheid taarten en/of cupcakes te decoreren.

Altijd als zelf een bijzondere taart of cupcakes willen maken? Wij bieden workshops in taarten & cupcakes decoreren voor beginners en gevorderden. Op zoek naar een gezellig uitje voor uw bedrijf!Wij verzorgen ook vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, teamuitjes, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten met een gezellige workshop.

Naast het verzorgen van workshops leveren we unieke taarten en cupcakes voor iedere gelegenheid. Deze onderscheiden zich van andere aanbieders door ongeacht het thema iedere keer weer anders te zijn, zodat iedereen een unieke taart en/of cupcakes krijgt.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van unieke en bijzonder ambachtelijke bruidstaarten en bruidscupcakes. Neem voor inspiratie een kijkje op de website (www.cakeyourday.nl) of neem contact(info@cakeyourday.nl) met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Contact opnemen met dit bedrijf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cake Your Day” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *