BlendUT

BlendUT

BlendUT is een bijzondere winkel waar je terecht kunt voor al je cadeaus en dames- en kinderkleding. BlendUT werkt volgens het shop-in-shop concept, en dus vind je hier een keur aan verschillende producten. Veelal zijn deze origineel, handgemaakt en vaak door creatieve ondernemers uit de wijk, en daarbuiten. Sieraden, interieur accessoires, speelgoed, kleding, slofjes, tassen… je kunt het zo gek niet bedenken of BlendUT heeft het.

BlendUT is  de perfecte mix van een bijzondere winkel, koffiebar en inspirerende vergaderruimte. BlendUT werkt volgens het shop-in-shop concept, en dus vind je hier een keur aan verschillende cadeaus. Veelal zijn dit originele producten van creatieve ondernemers uit de wijk, en daarbuiten.

Cadeaus
BlendUT is de ideale plek als je op zoek bent naar een cadeautje, dameskleding, kinderkleding, sieraden of accessoires. Kraamcadeaus, verjaardagscadeaus, iets voor jongens en vaders, juffen en meesters, kleinigheidjes voor de kindervierdaagse, Sint- en Kerstcadeaus.

Koffie
Ook is het een plek om gezellig af te spreken met vriendinnen of collega’s, of even rustig te werken onder het genot van een goede kop koffie. We hebben daarnaast lekkere taarten van Dudok en cakejes om te versieren voor de kids. In de kinderhoek is genoeg te spelen terwijl je als ouder even geniet

Plankje huren
Ook als je zélf iets leuks zou willen verkopen, kun je bij ons terecht. Kunstenaars, makers van kleding, sieraden of zelfbeschilderd servies: bij BlendUT vind je van alles. Vaak loopt er een klant binnen die zelf ook iets maakt, of wiens zus of buurvrouw creatief is en haar spullen wel zou willen verkopen. Bij BlendUT kan dat! Huur van een plank is niet zo hoog, je kunt het laagdrempelig twee maanden uitproberen. Vragen staat vrij!

Eigenaren

Marike Staverman en Catelijne Gerlag runnen BlendUT en zijn zelf ook creatieve ondernemers, uit Leidsche Rijn. Marike maakt prachtige leren en stoffen tassen en Catelijne schildert en is PR adviseur. Samen met Nienke en Adriana, die beiden hun spullen in BlendUT verkopen, heten ze je van harte welkom in de winkel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BlendUT” te beoordelen
Scroll naar top