Bakkerij Verkerk

In 2001 heeft Bakker Verkerk als ��n van de eerste bakkers in Nederland de manier van winkelen, de manier van boodschappen doen bij de bakker, veranderd. In de winkel op het Mereveldplein werd het ‘semi-zelfbedieningsconcept’ ge�ntroduceerd. Klanten kregen de mogelijkheid zelf producten te pakken en mee te nemen naar de kassa. Als ze geholpen wilden worden, kon dat uiteraard ook nog. Het concept sloeg aan en ook de winkel bij de bakkerij op de Zandweg werd op die manier omgebouwd.

Aan de rand van De Meern startte in 1998 de ontwikkeling van de Vinexlocatie Leidsche Rijn. De wijk groeide explosief en nog steeds, wat in 2015 uiteindelijk 35.000 woningen moet opleveren. Bij zo’n wijk horen ook nieuwe winkelvoorzieningen waarvan winkelcentrum Vleuterweide het meest recente voorbeeld is. Sinds de opening, in oktober 2010, heeft Bakker Verkerk ook hier een nieuwe winkel geopend. Kort daarvoor is de winkel in Harmelen verkocht aan bakkerij Ko van Daalen uit Bodegraven.

In de nieuwe winkel in Vleuterweide hebben wij het concept van zelfbediening nog verder doorgevoerd. De mogelijkheden om als klant je eigen gang te gaan en in je eigen tempo te “shoppen” zijn verder uitgebreid, terwijl de persoonlijke service bij vragen en opmerkingen gewoon gebleven is uiteraard.

In dit op en top familiebedrijf is inmiddels de 14de generatie hard op weg om de kneepjes van het vak van zijn vader te leren om daarna het bedrijf over te kunnen nemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bakkerij Verkerk” te beoordelen
Scroll naar top