Advocatenkantoor De Zaak in Recht

Advocatenkantoor De Zaak in Recht

Advocatenkantoor de Zaak in Recht is het kantoor van mr. Ingrid van den Heuvel-Beerens. Ingrid is gespecialiseerd in het familierecht, het strafrecht en het jeugdrecht. Het kantoor staat ervoor om de beste kwaliteit te leveren in een toegankelijke sfeer.

Algemene Informatie

De Zaak in Recht is het advocatenkantoor in Vleuterweide van mr. Ingrid van den Heuvel-Beerens. Ingrid is gespecialiseerd in familie-, jeugd- en strafrecht. Eigentijds en gedreven. Kwaliteit en betrokkenheid. Dat is waar Ingrid voor staat.

Bijstand in familiegeschillen

Bij De Zaak in Recht kunt u terecht voor juridische vragen rondom familiebetrekkingen zoals (echt)scheiding, het (her)berekenen van kinder- of partneralimentatie en geschillen over het ouderlijk gezag. Dergelijke situaties gaan veelal gepaard met emoties, terwijl er ook gewoon zaken geregeld moeten worden.

Scheidingsmediation

Een scheiding zorgt voor onrust en onduidelijkheid. Als scheidingsmediator kan Ingrid u bijstaan in het bespreken van de gevolgen van uw (echt)scheiding. Zij inventariseert de standpunten van beide partijen zodat u gezamenlijk tot een passende oplossing kan komen.

Jeugdrecht is specialistenwerk

Op jonge leeftijd kan iemand in aanraking komen met het rechtssysteem. De juridische wereld waarin een minderjarige dan verzeild raakt is ingewikkeld en kan belastend zijn. Jeugdrecht vergt een betrokken aanpak.

Kleine strafzaken bestaan niet

Iedereen kan in aanraking komen met het strafrecht. Bijstand van een advocaat is op zo’n moment van groot belang. De Zaak in Recht behartigt uw belangen en zet zich volledig in voor uw zaak.

Gratis spreekuur

Ingrid van den Heuvel-Beerens vindt het belangrijk advocatuur toegankelijk te houden, zodat u uw positie binnen het recht kent. Wel zo eerlijk en transparant. Elke vrijdag organiseert De Zaak in Recht een gratis spreekuur van 09.00 uur tot 12.00 uur. U kunt zich aanmelden via de website.

Contact opnemen met dit bedrijf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Advocatenkantoor De Zaak in Recht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *