Door de jaren heen is Masseer Meneer & Masseer Mevrouw een gerenommeerd massagebedrijf geworden.

Masseer Meneer is doorgegroeid tot een van de meest succesvolle massagebedrijven in de Randstad die zich specialiseert in bedrijfs- en evenementmassages en met aan huis massages. Mede door zelf opgeleide therapeuten vanuit de eigen Masseer Academy en de speciale behandeltechnieken onderscheid Masseer Meneer zich met andere massagebedrijven in Nederland.

In samenwerking met specialisten, zoals fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers, kunnen de therapeuten van Masseer Meneer klanten op specifieke klachten behandelen. Maar ook voor totale ontspanningsbehandelingen worden de therapeuten van Masseer Meneer gezien als dé specialisten. 

Het was een kwestie van tijd dat Masseer Meneer massagepraktijken ging openen onder eigen vlag. Na de opening van een praktijk in Rotterdam – Hillegersberg is er nu ook een praktijk in Utrecht – Leidsche Rijn. De praktijk van Masseer Meneer Utrecht is gevestigd in de meest vooruitstrevende groepsleslocatie van Utrecht en omstreken, namelijk RAW gym.

Graag ontvangen wij jou in onze nieuwe schitterende praktijk! En speciaal voor leidscherijn.net en vleuterweide.nl abonnees hebben wij een fantastische eenmalige kennismakingsactie!

BOEK NU EEN BEHANDELING EN KRIJG 50% KORTING MET KORTINGSCODE: UTRECHT50%

Kijk voor reserveringsmogelijkheden en de verschillende behandeltechnieken op onze website www.masseermeneer.nl 
Vul de kortingscode in en betaal de helft van de prijs voor boekingen tot 1 juni 2019.

Tot ziens bij ons in de praktijk!

Met ontspannen groet,
Team Masseer Meneer & Masseer Mevrouw

Bezoekadres:
RAW GYM
Gessel 8
3454 MZ Utrecht (De Meern)